Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایرنا، محمد علیزاده جمعه شب دردو نوبت شماری از آثار منتخب و پرمخاطب خود را به میزبانی سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران اجرا کرد.

یکی از ویژگی‌های کنسرت محمد علیزاده که از او به عنوان یکی از خوانندگان نسل میانی موسیقی پاپ ایران نیز یاد می‌شود، تسلط او در اجرای زنده و نحوه تعاملش با مخاطبان در چارچوب برگزاری کنسرت‌های عامه پسند بود که طی سال‌های اخیر چنین ویژگی در کمتر خواننده‌ای از نسل جدید موسیقی پاپ دیده شده و آن‌ها را تبدیل به هنرمندانی کرده که برای اجرای زنده باید تجربه‌های بیشتری را بیازمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه علیزاده برای مخاطبان اجرا کرد

خواننده موسیقی پاپ کشورمان در این کنسرت که به تهیه‌کنندگی مجتبی امینی از تهیه‌کنندگان شاخص سریال‌های تلویزیونی و تهیه‌کننده جدید محمد علیزاده پیش روی مخاطبان قرار گرفت، آثار منتخب این خواننده شامل «بی خبرم ازت»، «برگردی ای کاش»، «این

اولین باره»، «برادر»، «برگرد»، «عشقم این روزا»، «گل»، «زندگی»، «لطفا»، «تو بری بارون»، «دوست دارم»، «جز تو»، «کجا میری»، «گفتم نرو» از جمله قطعاتی بودند که در این کنسرت پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

این خواننده که طی سال‌های گذشته با تهیه‌کنندگی صدرالدین حسین‌خانی به فعالیت در موسیقی مشغول بود، مدتی است که در فصل تازه فعالیت‌هایش با مجتبی امینی از تهیه‌کنندگان فعال حوزه سینما و تلویزیون که مدتی قبل هم هماهنگی دیدار خوانندگان پاپ با

دکتر محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده داشت، همکاری خود را آغاز و در این کنسرت در برگیرنده رفاقت و دوستی عمیقی بین آن‌ها شده است.

خرسندم آواز خوان افرادی هستم که با دلشان زندگی می کنند

محمد علیزاده در این کنسرت اظهار داشت: خداوند را شاکرم که مرا در مسیری قرار داد تا آوازخوانی را برای شغلم انتخاب کنم و از طرفی خرسندم از اینکه آوازخوان افرادی هستم که همراه با عقل و تفکرشان با دلشان هم زندگی می‌کنند.

خواننده پاپ کشورمان همنچنین درادامه سخنانش به دوری مدت دار خود از تولید موسیقی و اجرای زنده در کشوراشاره کرد و افزود: دلتنگ برگزاری کنسرت‌ها بودم برای همین در فصل تازه اجرای کنسرت‌هایم از استقبال شما بزرگوارن تشکر می کنم.

وی ضمن عذرخواهی از تاخیر ۴۵ دقیقه‌ای آغاز اجرای کنسرت، علت آن را در ترافیک ماندن عده ای از مخاطبان در خیابان اطراف نمایشگاه بین المللی (محل اجرای کنسرت) عنوان کرد و افزود: منتظر ماندیم که این عزیزان هم بیایند و در کنار آنها شب خاطره انگیزی را رقم بزنیم.

در سه نقطه همواره احساس خوب و هیجان انگیزی دارم

این خواننده موسیقی پاپ در ادامه خاطرنشان کرد: در سه نقطه همواره احساس خوب و هیجان انگیزی دارم؛ نخست زمانیکه در کنار خانواده حضور دارم. دوم زمان ضبط در استودیو و سوم روی صحنه کنسرت‌ها که به اعتبار شما عزیزان برای من سرشار از انتقال

انرژی‌های مثبت شده و همواره احساس می‌کنم برای نخستین بار است که روی صحنه می‌آیم.

علیزاده در ادامه حضور پدران و مادران عزیز در کنسرت ها را یکی از افتخارات اجرای ۲ هزار برنامه  پیش روی مخاطبان عنوان کرد و گفت: احساس می‌کنم این حضور به برنامه‌هایی که تاکنون در حوزه کنسرت‌ها اجرا کردم، برکت داده گرچه زمین لیاقت این را نداشت که

برخی از پدران و مادران این سرزمین را برای خود نگه دارد و به دامن خداوند سپرد، اما من امیدوارم که سایه بزرگ ترها بالای سرما باشد تا از حضور این عزیزان در زندگی همواره بهره‌مند شویم.

همیشه از موسیقی تیتراژ بدشانسی آوردم

خواننده موسیقی پاپ کشورهمچنین در هنگام اجرای قطعه «برادر» که به موسیقی تیتراژ سریالی به همین نام اختصاص داشت، اظهار داشت: همیشه از موسیقی تیتراژ بدشانسی آوردم و همیشه دوست داشتم موسیقی تیتراژی را بخوانم که همه مردم آن را پس از

شنیدن در خیابان زمزمه کنند.

علیزاده افزود:  معتقدم موسیقی تیتراژ زمانی می‌تواند به عنوان یک موسیقی تیتراژ پرمخاطب معرفی شود که مردم آن را زمزمه کنند وگرنه میزان دانلود و موارد مشابه آن اصلاً میزان خوبی برای نحوه استقبال نیست.

به گفته وی، شرایطی که موسیقی تیتراژ سریال «برادر» برای من این کار را کرد و من بسیار خوشحالم مردم عزیزم با آن رفاقت کردند.

گروه نوازندگان کنسرت

داود اریکه نوازنده سازهای بادی، نیما نیازی نوازنده گیتار الکتریک، اسد رحمانی نوزانده گیتار بیس، ایمان ذاکری نوازنده درامز، اشکان موسوی نوازنده ویولن، بابک یعقوبی نوازنده سازهای کوبه‌ای، پوریا فیروز ی نوازنده کیبورد، اشکان صدیق آذر لانچ پد، علی پور نگهبان

نوازنده گیتار بیس و سعید عباسی رهبر ارکستر گروه نوازندگان این کنسرت را تشکیل می‌دادند.

   

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنری که لاکچری شده!

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی میرزاباقری ـ مسئله گرانی موضوعی نیست که کسی از آن خبر نداشته باشد و حتی پولدار‌ها هم از وضعیت گرانی می‌نالند. هر روز یک کالایی گران می‌شود، یک روز گوشت، یک روز نوبت مرغ است، یک روز نوبت میوه و روز دیگر گرانی مسکن و. هر روز یک موضوع در اقتصاد ما مطرح و به چالش تبدیل می‌شود.

این گرانی‌ها به فرهنگ هم رسوخ پیدا کرده و به کنسرت‌ها هم کشیده شده است. بلیت کنسرت‌ها از روز‌های اول سال به حدود یک میلیون تومان هم رسیده و این سوال مطرح است که طی یک ماه گذشته مگر چه اتفاقی افتاده که بلیت کنسرت به صورت چراغ خاموش این همه افزایش قیمت داشته است؟

برگزاری کنسرت در بسیاری از جوامع امری رایج به شمار می‌رود و سالانه هنرمندان مطرح موسیقی در فصول مختلف سال در فستیوال‌ها و یا تور‌های کنسرت خود روی صحنه می‌روند؛ بدین ترتیب مردم می‌توانند با حضور در این کنسرت‌ها اوقات خوشی را تجربه کنند. هرچند که کنسرت رفتن حداقل در ژانر‌های عامه‌پسند در سایر کشور‌ها امری عادی به شمار می‌رود و کنسرت رفتن بجز در ژانر‌های اپرا یا کلاسیک کالایی لوکس به شمار نمی‌آید، اما با بالا رفتن نرخ تورم، مردم عادی کمتر می‌توانند در یک کنسرت شرکت کنند.

نکته تلخ ماجرا اینجاست که گرانی‌ها وافزایش نامتعارف هزینه‌ها از سبد فرهنگی خانواده‌های ایرانی کاسته و بیشترین ضربه را به اهالی فرهنگ و هنر وارد کرده و کنسرت‌های چند صد هزار تومانی باعث شده خیلی از خانواده‌ها خط قرمزی دور اینگونه برنامه‌های فرهنگی و شاد بکشند. در حال حاضر ارتباط با موسیقی فقط با دانلود و شنیدن آهنگ از سایت‌های رسمی و غیررسمی اتفاق میفتد و فقط کسانی که توانایی مالی دارند می‌توانند به کنسرت بروند.

باید قبول کرد که کنسرت هم به کالایی لوکس و لاکچری تبدیل شده که دیگر همگان امکان استفاده از این شرایط را ندارند و افزایش قیمت بلیط باعث شده مخاطبان بالقوه کنسرت‌هاهرگز به مخاطب فعال بدل نشوند و نیز از مخاطبان بالفعل موسیقی کاسته شود که در دراز مدت به نفع هیچکسی نیست.

وقتی بلیت کنسرتی حدود ۹۰۰ هزارتومان باشد، یک خانواده چهار نفره باید سه میلیون و ۶۰۰ هزارتومان هزینه کند. با احتساب پایه حقوق یک کارمند یا کارگر مطابق با پایه دستمزد وزارت کار، این رقم یک سوم میزان حقوقشان است.

گران شدنی هر کالایی منجر به ریزش مخاطبان آن کالا یا خدمات است، اما مردم مجبورند خود را با این شرایط وفق دهند و خود را با این شرایط سازگار کند نه اینکه عادت کنند و افزایش قیمت‌ها باعث حذف کالای فرهنگی از سبد خانوار‌ها شده است.

به هر حال با توجه به شعار امسال امیدواریم حتی مردم در صحنه هنر هم دخیل شوند و حتی برگزاری جشنواره‎‌های موسیقی هم به بخش خصوصی واگذار شود و ارگان‌ها، بنیاد‌ها و سازمان‌های مربوطه با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر انقلاب برای کمک به تولید آثار ارزشمند هنری قدم برداردند.

اگر هزینه فعالیت‌های فرهنگی بالا رود و اگر سینما و موسیقی کشور تعطیل شود، چه چیزی از فرهنگ باقی می‌ماند؟

البته همه تقصیر‌ها را نباید به گردن قیمت بلیت کنسرت انداخت و باید فرآیند اقتصادی برگزاری کنسرت‌ها هم اصلاح شود تا شاهد حضور همه اقشار جامعه در کنسرت‌ها باشیم.

باید قبول کرد که کنسرت‌ها تثیر بالایی در شادی‌بخشی دارند و باید پیش از هر چیزی برای ایجاد این شادی زیرساخت‌های اصلی مانند سالن‌های مناسب ایجاد شود و سپس با حمایت‌های دولتی نرخ قیمت بلیت‌ها را کنترل کرد تا عامه مردم بتوانند حداقل سالی دو بار به کنسرت بروند و از شادی‌های جمعی محروم نشوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواننده لرستانی پس از چند سال غیبت به صحنه برمی‌گردد
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • کنسرت بهترین نوازنده هنگ درام در ایران
  • بستری شدن آرمین زارعی خواننده به دلیل فشار عصبی
  • هنری که لاکچری شده!
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند